• ثبت نام
  • ورود به سامانه
  • English

پژوهش های مدیریت در ایران

  1. صفحه اصلی
  2. طراحی سیستم کنترل بهینه انطباقی با استفاده از هوش مصنوعی (مورد مطالعه :خط تولید پالایشگاه قطران)

شماره جاری

بر اساس شماره‌های نشریه

بر اساس نویسندگان

بر اساس موضوعات

نمایه نویسندگان

نمایه کلیدواژه ها

درباره نشریه

اهداف و چشم انداز

اعضای هیات تحریریه

اصول اخلاقی انتشار مقاله

بانک ها و نمایه نامه ها

پیوندهای مفید

پرسش‌های متداول

فرایند پذیرش مقالات

اطلاعات آماری نشریه

اخبار و اعلانات

طراحی سیستم کنترل بهینه انطباقی با استفاده از هوش مصنوعی (مورد مطالعه :خط تولید پالایشگاه قطران)

نویسندگان

  • نظام الدین فقیه 1
  • مجیدرضا داوری 2

1 دانشگاه شیراز

2 دانشگاه تهران

چکیده

-

عنوان مقاله [English]

-

نویسندگان [English]

  • - - 1
  • - - 2

چکیده [English]

-

کلیدواژه‌ها [English]

  • -
پژوهش های مدیریت در ایران
دوره 5، شماره 1
فروردین 1380
فایل ها
  • XML
  • اصل مقاله 711.61 K
اشتراک گذاری
ارجاع به این مقاله
  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • VANCOUVER
آمار
  • تعداد مشاهده مقاله: 137
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 142

APA

فقیه, نظام الدین, داوری, مجیدرضا. (1400). طراحی سیستم کنترل بهینه انطباقی با استفاده از هوش مصنوعی (مورد مطالعه :خط تولید پالایشگاه قطران). پژوهش های مدیریت در ایران, 5(1), -.

MLA

نظام الدین فقیه; مجیدرضا داوری. "طراحی سیستم کنترل بهینه انطباقی با استفاده از هوش مصنوعی (مورد مطالعه :خط تولید پالایشگاه قطران)". پژوهش های مدیریت در ایران, 5, 1, 1400, -.

HARVARD

فقیه, نظام الدین, داوری, مجیدرضا. (1400). 'طراحی سیستم کنترل بهینه انطباقی با استفاده از هوش مصنوعی (مورد مطالعه :خط تولید پالایشگاه قطران)', پژوهش های مدیریت در ایران, 5(1), pp. -.

VANCOUVER

فقیه, نظام الدین, داوری, مجیدرضا. طراحی سیستم کنترل بهینه انطباقی با استفاده از هوش مصنوعی (مورد مطالعه :خط تولید پالایشگاه قطران). پژوهش های مدیریت در ایران, 1400; 5(1): -.

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • واژه نامه اختصاصی
  • اشتراک نسخه چاپی نشریه
  • نقشه سایت

اخبار و اعلانات

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

©